Oud papier is geld waard! De vrijwilligers van IJsvereniging Olympia en Speeltuinvereniging Monnickendam halen om beurten het oud papier op in Monnickendam. De opbrengst wordt per jaar evenredig over beide verenigingen verdeeld. Door onze vereniging worden de opbrengsten gebruikt voor diverse (jeugd)activiteiten. Hieronder treft u de ophaallijst. We vragen u uw oud-papier ten bate van onze verenigingen aan de weg te zetten, uiterlijk om 18:00 uur. Wilt u het zo verpakken dat het niet weg kan waaien?

Wijk 1:  Markgouw, ‘t Spil, Ooster Ee (Rielant+omg), Swaensborch, Karn, Drevel, Weerder en Avegaar.
Wijk 2: Binnengouw (Houtrib+omg), Buitengouw (Zwaluwtong, Bereklauw+omg), Ringshemmen (Speet tot Splitshoorn) en oude binnenstad.

Datum Ophaler Wijk
29 Jan 2020 IJsclub 1+BUITENGEBIED